Vásárlás – regisztráció nélkül is

Kézműves termékeinket a legkényelmesebben internetes áruházunkból tudja megrendelni. Ha azonban egyszerűbbnek tartja, rendelését leadhatja telefonon, vagy elküldheti elektronikus levélen keresztül is. Áraink ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mivel alanyi ÁFA-mentes vállalkozás vagyunk. (Árképzésünk okairól bővebben az Árképzésünkről menüpontban olvashat az Információk fül alatt.)

 

Nem szükséges regisztrálnia az adott rendeléshez. Ez esetben az Ön személyes adatai törlődnek rendelés után. Ha azonban a későbbiekben is vásárolni szándékozik, javasoljuk a regisztrációt, így jóval egyszerűbben tudja rendeléseit leadni. További előny, hogy bejelentkezett állapotban a Polcra kiválogatott termékeket megőrzi a rendszer az Ön számára, így később, újra belépve bármikor megnézheti azokat. (Bővebben a Mire jó a polc? menüpontban.)

A szállítási díjakról, fizetési módokról a Házhozszállítás menüpontban talál információkat.

 

Gyertyaválasztékunkat átnézheti egyben ("Összes gyertya"), vagy egy-egy speciális szempont szerint kigyűjtve, csoportosítva (díszítés, illat stb.). A kis képre kattintva részletes adatokat talál a termékről. Itt tovább nagyíthatja a képet, vagy megnézheti a gyertyát körbe-körbe forogva (360 fokos nézet). A polc is innét érhető el.

Híreink, üzenetek
oldal tetejére